dimecres, 24 d’abril del 2013

❀ Sant Jordi ❀

Pin It Ahora!
Quina data més assenyalada!!!

Com disfrutem d'una diada tan nostra i de ningú més tot i que Sant Jordi sigui el patró de tants llocs, de tants països.

La nostra llegenda, la nostra passió, les roses d'enamorats, d'amistat, de desconeguts, per la mare, per la filla, els llibres, pels nostres homes i les nostres dones, per cada relat que llegim en el que ens transportem a paratges inhòspits i viatgem amb la nostra imaginació... podem anar a mons llunyans, a altres èpoques, ser algú diferent, emocionar-nos, enganxar-nos, apassionar-nos si més no.

Avui agraeixo a les persones que l'han passat amb mi, i com ho hem disfrutat, a tots aquells que s'han parat un moment i m'han enviat un missatge o una rosa virtual, a les roses llamineres, la de sucre, la de xocolata, la de sal... les roses més atípiques aquest any han triomfat...

I jo us vull regalar un llibre... els que em coneixeu ja sabeu que és el meu preferit. Aquí en teniu un enllaç per llegir-lo de manera gratuïta a través de la xarxa.




Mural de St. Jordi... si us fixeu en els detalls veure-ho que és el món al revés...



I un altre mural amb una princesa pàmfila de la que les nenes de Cicle Infantil se'n van enamorar!
Les lletres són les inicials dels nens de la classe en aquell moment, i té els elements caracterísitics de la llengenda, Princesa, Cavaller, Drac, Roses i les Lletres que simbolitzen els llibres. Espero que us agradi! 

GM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada