dimarts, 11 de desembre del 2012

♥ Cuina vintage

Pin It Ahora!
Avui ens ho hem passat d'allò més bé preparant el sopar...


Estavem a casa i no sabiem que fer per sopar, i a casa, per variar, no teniem res de res (bé pasta i arròs que mai falla)... Llavors hem decidit fer ous. No haviem decidit que fer, només sabiem que utilitzariem els quatre ous que teniem a la nevera!Hem baixat al "badulake" a comprar quatre cosetes... i hem decidit entre riures fer una gran i boníssima truita de patates... El treball cooperatiu ha estat genial, una pelava l'altra tallava, batem els ous, posem a fer la patata, tot això entre riures incontrolats que sortia del bon rotllo que portavem al damunt. Quan hem hagut de tallar les patates ha aparegut l'aparell de "fer patates fregides" dels anys 70 que tota la vida ha rondat per casa... de fet és insubstituible!! Ens ha quedat una truita... Ooohhh quina truita! Hem sucat el pa casolà que ha portat aquest migdia la mare... Pa negre de pipes... 

Fantàstic!! 


Ha estat una vetllada genial, plena de riures, bon humor, amistat, companyerisme, treball en equip, savoir faire, felicitat i molta alegria!! Ens hem promès repetir-ho!!


Tenir algú al costat amb qui compartir els petits plaers de la vida és una de les coses més satisfactòries que hi ha... si aquest algú és amiga i companya encara més... i si es diu Edna, ja és la bomba! Moltes gràcies bonica, per compartir el dia a dia amb mi!!


Feliç desembre!! 


Gina Mandarina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada